Mondj egy jó filmet

Kezdőlap Retró Legendák Fórum Társalgó Mondj egy jó filmet

1 - 9 / 9 bejegyzések megtekintése
 • Szerző
  Bejegyzések
 • #5221685

  Pityer
  Adminisztrátor

  Láttál egy jó filmet, amit nekünk is meg kell néznünk? Írd ide a címét, és ha van kedved, beszélj róla.

  #5221687

  Hubert
  Tag

  Kincs, ami nincs

  De gyakorlatilag bármi jöhet a mesterektől, Bud Spencertől és Terence Hilltől, mert nincs rossz filmjük. Érdemes megjegyezni, hogy Bud Spencer nem csak színésznek volt kitűnő, de képzett repülőgép és helikopter pilóta volt, több nyelven beszélt, sportszerűen úszott és vízilabdázott.

  Ezek mellett feltaláló is volt, több jegyzett találmánnyal rendelkezik, és a hírek szerint istenien is főzött. Nem csoda, egy tévés főzőműsorban is szerepelt műsorvezetőként.

  #5221690

  Imre
  Tag

  Én inkább most egy kérdést tennék fel. Ki emlékszik erre az egyébként 1976-ban készült, 39 részes mesefilmre? Mi volt a címe?

  #5221699

  Hubert
  Tag

  @Imre hozzászólása:Én inkább most egy kérdést tennék fel. Ki emlékszik erre az egyébként 1976-ban készült, 39 részes mesefilmre? Mi volt a címe?

  Jamie és a csodalámpa 🙂 Nem utolsó sorban a zenéje volt az, amiért imádtam.

  #5221711

  Gery
  Tag

  @Imre hozzászólása:Én inkább most egy kérdést tennék fel. Ki emlékszik erre az egyébként 1976-ban készült, 39 részes mesefilmre? Mi volt a címe?

  Nem is kérdés: Jamie és a Csodalámpa. És Sajó kutya.

  #5221835

  Gery
  Tag

  Ha már Bud Spencer és Terence Hill szóba jött, egy szót megérnek a Bujtor-féle Ötvös Csöpi filmek is. Egy az egyben koppintás volt, de azért minőségi bunyós filmek voltak, jó sztorival, élvezhető színészi játékokkal. Kevés ilyen készül manapság.

  #5221917

  Hubert
  Tag

  Ha igazi jó klasszis magyar filmről van szó, akkor az nem is lehet más, mint az A tanú. Legendás mondatait, szófordulatait a mai napig idézgetjük baráti körökben.

  Nem lehet megunni, soha nem fakul meg, soha nem évül el.

  #5221988

  Gery
  Tag

  Az egyik legjobb magyar film, amit valaha itthon gyártottak. Ha jól emlékszem, egy cikk is született róla az oldalon. Mindjárt utána nézek… És igen, nem tévedtem,

  Hogyan csúszhatott át a cenzúrán A tanú című film?

  #5222065

  Imre
  Tag

  Én most csak ennyit hagynék itt, gondolom a Vissza a jövőbe filmek nem mondanak semmi újat senkinek. Legendák akkor és most. 35 év telt el a két kép között.

1 - 9 / 9 bejegyzések megtekintése

Jelentkezz be a válaszadáshoz.